van de gemeente Gorinchem

Chillicious Chi Neng Qigong (ma 1)

Qigong (uitspraak: tsjie ghong) is een Chinese bewegingsleer gericht op het versterken van je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Doel is een betere doorstroming van de Qi (universele levensenergie) in je lichaam. Qigong oefeningen worden aandachtig en met respect voor het lichaam uitgevoerd en zijn daardoor geschikt voor iedereen op elke leeftijd. Veel oefeningen worden staand gedaan. De sierlijke bewegingen hebben een positieve invloed op de doorstroming van de Qi in het lichaam. De oefeningen zorgen dat de Qi vooral ook in de organen beter in balans komt. Door het regelmatig beoefenen van Qigong wordt deze balans onderhouden of hersteld. Lichaam en geest komen tot rust en worden krachtiger. Er zijn veel verschillende Qigong vormen. Raadpleeg je lokale instructeur voor meer informatie.

< Terug naar het overzicht

Alles over deze activiteit

Deze activiteit is al begonnen, je kan je helaas niet inschrijven.

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Inschrijven voor deze activiteit gaat niet via deze Sportpas website. Wanneer je onderaan op de knop 'Inschrijven via..' klikt wordt je doorgestuurd naar een externe pagina. om in te schrijven.

Informatie

Soort activiteit: sport
Tak van sport: qigong
Beschrijving aanbod:
Wil je je graag goed voelen? Doe Chi Neng Qigong en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn. Met Chi Neng Qigong werk je aan je vitaliteit door te bewegen én door te ontspannen. Dit beïnvloedt je hele fysieke en mentale systeem. Deze krachtige Chinese bewegingsleer activeert de doorstroming van je levensenergie. Door het doen van vloeiende, zachte bewegingen in combinatie met gerichte aandacht, ervaar je wat er met je eigen energie gebeurt. En welke feedback je lichaam je teruggeeft. Chi Neng Qigong is een bewegingsleer die is ontwikkeld door een Chinese arts. Door het regelmatig te doen, stroomt de Qi (levensenergie) beter door je lichaam. Je zit daardoor lekkerder in je vel, ervaart meer rust in je hoofd, hebt meer energie en plezier en versterkt lichaam en geest. Naast het fysieke effect zet je ook je mind aan het werk door steeds beter te leren focussen. En dát merk je.  Zowel in je lichaam als in je mind.
Chi Neng Qigong is vooral zelf ervaren wat het met jóu doet. Ben je nieuwsgierig en wil je het ook ervaren? Je bent van harte welkom!
Er zijn lessen op maandagavond, dinsdagavond, woensdagochtend en vrijdagochtend.
De eerste 2 proeflessen kosten € 7,50 per les. Daarna kun je instromen in een lesblok. Privéles en workshops op locatie of bij bedrijven ook mogelijk. Raadpleeg chillicious.nl/les voor actuele informatie.

 

Leeftijdscategorie: 18 tot 88 jaar
Aantal plaatsen: 10
Aantal lessen: 6
Locatie: Appeldijk 39
4201 AG Gorinchem
Aanbieder: Chillicious
Bijzonderheden:

- draag makkelijke soepele kleding, eventueel in laagjes
- geen schoenen, eventueel kun je sokken, slofjes of schone "binnen" schoenen meebrengen. Mocht je om bepaalde redenen toch je schoenen aan willen/ moeten houden dan is het fijn als ze schoon zijn
- ook voor privéles/ coaching op afspraak en voor bedrijfsworkshops
- geschikt bij mentale en fysieke klachten

Kosten (voor de gehele cursus): € 66.00


Datum Begintijd Eindtijd
maandag 12 november 2018 18.30 uur 20.00 uur
maandag 19 november 2018 18.30 uur 20.00 uur
maandag 26 november 2018 18.30 uur 20.00 uur
maandag 3 december 2018 18.30 uur 20.00 uur
maandag 10 december 2018 18.30 uur 20.00 uur
maandag 17 december 2018 18.30 uur 20.00 uur


< Terug naar het overzicht

Contactgegevens

Cisca den Boer

Telefoonnummer overdag:

06 28 476 987

Telefoonnummer 's avonds:

06 28 476 987

E-mailadres:

Cisca@chillicious.nl

Website:

http://www.chillicious.nl

Volg ons