van de gemeente Gorinchem

Chillicious

Wil je meer energie of gewoon een moment voor jezelf? Doe Chi Neng Qigong en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn. Met Chi Neng Qigong werk je aan je vitaliteit door te bewegen én door te ontspannen. Dit beïnvloedt je hele systeem.

Deze krachtige Chinese bewegingsleer activeert de doorstroming van je levensenergie. Door het doen van vloeiende, zachte bewegingen in combinatie met gerichte aandacht, ervaar je wat er met je eigen energie gebeurt. En welke feedback je lichaam je teruggeeft.

Chi Neng Qigong is een bewegingsleer die is ontwikkeld door een Chinese arts. Door het regelmatig te doen, stroomt de Qi (levensenergie) beter door je lichaam. Je zit daardoor lekkerder in je vel, ervaart meer rust in je hoofd, hebt meer energie en plezier en versterkt lichaam en geest.

Naast het fysieke effect zet je ook je mind aan het werk door steeds beter te leren focussen. En dát merk je. Zowel in je lichaam als in je mind. Chi Neng Qigong is vooral zelf ervaren wat het met jóu doet.

Ben je nieuwsgierig en wil je het ook eens ervaren? Je bent van harte welkom! Er zijn lessen op maandagavond (2x), dinsdagavond, woensdagochtend en vrijdagochtend. De eerste 2 proeflessen kosten € 7,50 per les. Daarna kun je direct meedoen in een lesblok. Ook als je op wisselende tijden wilt komen, kan dat in overleg altijd. Privéles en workshops op locatie of bij bedrijven zijn ook een aanrader. Raadpleeg http://www.chillicious.nl/les.html voor actuele informatie.

Aanbod Sport en Bewegen van Chillicious

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.